Kerstmarkt in Dickensstijl

Met onder andere kerstspullen, curiosa, antieke en ambachten.

Op zaterdag 7 december en zondag 8 december Organiseert de Stichting Dickensfestijn Wintelre een Kerstmarkt met als thema Dickens. De straten rondom de kerk van Wintelre zullen worden omgetoverd in de tijd van Charles Dickens. In 2015 waande ruim 8000 bezoekers zich in de kerstsfeer zoals deze in de negentiende eeuw werd beleefd.

Voor deze markt komen uitsluitend artikelen in aanmerking die passen binnen het thema Dickens en de tijd van het jaar. Hierbij kunt u denken aan de verkoop van Kerstdecoraties voor in de boom, in huis en op de Kersttafel, Kerstkaarten, Kesrtstukken, cadeauartikelen voor onder de boom, feestkleding voor het Kerstdiner en de jaarwisseling.

Naast kerstgerelateerde artikelen zijn ook curiosa, antieke en ambachtelijk gemaakte spullen van harte welkom.

Consumptie artikelen zoals chocolade, kruiden, kazen, streekproducten etc passen eveneens binnen het thema echter deze mogen niet op de markt geconsumeerd worden. Er is geen plaats voor food daar de organisatie dit in eigen beheer heeft.

Aanmelden

Voor inschrijving gaarne het onderstaande aanmeld formulier gebruiken. Na ontvangst van uw formulier nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Alleen volledig ingevulde formulieren worden in behandeling genomen.